The Residences at Mar Menor

Inter Continental hotellin läheisyydessä sijaitsevat uudehkot toimivat ja avarat huoneistot, joita on yhdellä-, kahdella- ja kolmella makuuhuoneella. Hotellin ja huoneistojen välissä on ainoastaa driving range, joten jos ei halua tehdä itse aamiaista on hotelliin lyhyt kävelymatka. Samoin hotellin ravintolat ja kylpylä (maksullinen) ovat huoneistojen asukkaiden käytössä. Hotellista on buggy-kuljetuspalvelu huoneistoihin.

Huoneistot ovat kolmikerroksisissa rakennuksissa, joista suurimmassa osassa on parveke "tekojärvelle" ja golfkentälle. Huoneistojen keskellä on uima-allas (ei lämmitetty, joten talvikuukausina vesi on viileää). Suurin osa huoneistoista on sijoitettu niin ettei parvekkeelta voi valitettavasti nauttia ilta-auringosta. (rakennukset sijoitettu niin ajatellen kesäkuukausia jottei niissä olisi niin kuuma)

HUONEISTOT
Avarissa huoneistoissa on yksi makuuhuone joissa yksi kylpyhuone tai kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta tai kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Sekä olohuonetila jonka yhteydessä keittiönurkkaus.
Keittiöstä löytyy tarvittavat välineet ruuan valmistukseen, expresso kahvinkeitin, paahdin, mikro, vedenkeitin sekä pesukone/kuivausrumpu. Ainoastaan tiskikone puuttuu.
Huoneistoissa on klinkkerilattiat ilman mattoja. Plasma TV, ilmastointi/lämmitys. Ilmainen Wlan nettiyhtyes.

Etäisyydet:
Alicanten lentokenttä: 89km
Murchia: 39km
Catargena: 15km

GOLFKENTÄT:
Mar Menor Golf (vieressa) – Par 72 – 6153m
El Valle Golf (25 min ajomatka) – Par 71 – 6185m
Alhama Signature Golf (40 min ajomatka) – Par 72 – 6884m
La Torre Golf (15 min ajomatka) – Par 68 – 5403m
Saurines de la Torre Golf (15 min ajomatka) – Par 72 – 6498m
Hacienda Riquelme Golf (20 min ajoamatka) – Par 72 – 6356m


www.marmenorresort.com/index2_1600.htmlLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot