Hotel Meliá Villaitana

Upea Meliá Villaitana hotelli sijaitsee aivan Benidormin keskustan tuntumassa vain 30 min ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä.

Hotelli tarjoaa 105 Delux-huonetta ja 85 Junior Suitea. Hotellin huoneet sijaitsevat pienissä taloissa, jotka ovat kuin kopioita vanhoista Espanjalaisista taloista. Itse hotellin vastaanotto on kirkon näköisessä rakennuksessa.

Hotellissa on "Show Cooking Restaurant", Barbeque ravintola, Aasialainen ravintola, Espanjalainen ravintola, aulabaari, Piano baari sekä Jazz Klubi, missä elävää musiikkia.

Aivan kävelymatkan päässä on kaksi Jack Niklauksen suunnittelemaa haastavaa golfkenttää, 3 tenniskenttää, lasten leikkialue, pelihuone, useita ulkouima-altaita, joista 1 lämmitetty sekä 1 sisäallas.

HUONEET
Deluxe huoneet
Huoneet ovat kooltaan n 16 neliöä ja niistä on joko meri- tai golfkenttänäköala. Kylpyhuoneissa on erillinen kylpyamme ja suihku. Sen lisäksi huoneessa on minibaari, tv, ilmastointi, nettiyhteysä sekä terassi.

Grande Deluxe huoneet
Ovat muuten samanlaisia, kuin Deluxe Huoneet, mutta niissä on erillinen olohuoneosa.

Junior Suite
Junior Suite on sisustettu samaan tyyliin kuin Deluxe huoneet, mutta niissä on 6:n hengen ruokapöytä ja erillinen olohuoneosa, jossa vuodesohva sekä isompi parveke.

ETÄISYYDET
36 km Alicante
3 km Benidorm
75 km Torrevieja
140 km Valencia
1 km Terra Natura Huvipuisto
15 km Altea

lisää hotellivaihtoehtoja alla...


www.melia.com/en/hotels/spain/alicante/melia-villaitana/index.htmlLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot