The Residences La Sella

Tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitseva The Residences La Sella huoneistot ja suitet avataan uudelleen täydellisen remontin jäljiltä 1. toukokuuta 2019. Huoneistot ovat osa La Sella Golf Resortia, jonka yhteydessä on myös 27-reikäinen golfkenttä, upea Spa, kaunis ja viihtyisä uima-allasalue sekä useampi ravintola ja baari. Tämä Golf Resort tarjoaa loistavat puitteet luksus-long stay golflomalle Espanjan auringon alla!

HUONEISTOT
Tyylikkäät ja tilavat huoneistot on kaikki sisustettu kauniisti ja niissä on 1-3 makuuhuonetta. Jokaisessa huoneistossa on myös parveke tai terassi, hyvin varusteltu keittiö, olohuone ja viihtyisä kylpyhuone. Huoneistoissa on myös pyykkikone ja astianpesukone, kahvinkeitin ja silitysvälineet, ilmastointi sekä kylpytakit ja tohvelit.

RAVINTOLAT JA BAARIT
Resortissa on 3 ravintolaa, joihin kuuluu Välimerellinen keittiö, klubi-ravintola sekä Thai-ruokaa tarjoileva aasialainen ravintola. Resortissa on lisäksi 3 baaria, joista yksi on aulabaari, toinen Sports Lounge ja kolmas allasbaari uima-allasalueen luona.

ETÄISYYDET
- Alicanten lentokenttä n.1h
-Denian kaupunki 15km


www.lasellagolfresort.com/es-ES/hotel/residences.aspxLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot