Meliá Marbella Banús

Tyylikäs ja viihtyisä Meliá Marbella Banús sijaitsee aivan merenrannan tuntumassa, 5 minuutin kävelymatkan päässä Puerto Banuksesta ja 6 km päässä Marbellan keskustasta. Hotellin yhteydessä on useampi ravintola ja baari, kaunis uima-allasalue, Spa sekä kuntosali. Level-asiakkaille hotellissa on oma pieni puutarha-alue sekä lounge, jossa voi nauttia virvokkeita ja pientä purtavaa läpi päivän, sekä siemailla cocktaileja kello 18:00-20:00 free barissa.

HUONEET

Hotellin huoneet ovat tyylikkäästi ja viihtyisästi sisustettuja sekä tilavia. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi, ilmainen WiFi-yhteys, minibaari, tallelokero, ilmastointi sekä hiustenkuivain. Level-asiakkaat saavat nauttia eksklusiivisemmista huoneista, jotka sijaitsevat ylemmissä kerroksissa ja joissa on lisäksi Nespresson-kahvinkeiti, Loewen-kylpytuotteita sekä kylpytakit ja tohvelit.

RAVINTOLAT JA BAARIT

Hotellin monipuoliseen ravintolavalikoimaan kuuluvat muun muassa buffet-ravintola Rio Verde, välimerellinen buffetravintola La Hiedra sekä paikallista ruokaa tarjoileva D.O.M Restaurant. The Pool Clubista saa pientä purtavaa ja cocktaileja ja Blue Lounge Barista drinkkien lisäksi perinteisiä tapas-tyylisiä annoksia.

ETÄISYYDET

- Puerto Banus n. 5min kävellen
- Marbella keskusta 6km
- Malaga Airport n. 45min
- Marbella Golf & Country Club n. 20min
- El Paraiso Golf Club n. 15min


www.melia.com/en/hotels/spain/marbella/melia-marbella-banus/index.html?esl-k=sem-google%7Cng%7Cc1945Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot